Μικρές Ιστορίες

stars2

Ένα απ’ τα σημαντικότερα βράδια στην ιστορία της ανθρωπότητας κυρίες και κύριοι, βροχή μετεωριτών κι άλλων μικρών σωματιδίων μέσα σ’ έναν εγκέφαλο έτοιμο να καταστραφεί. Δημιουργούνται ρήγματα συνειδήσεων και ηθικών αντιλήψεων στον προσωπικό και δυστοπικό πλανήτη. Απ’ τα βράδια που έχουν μόνο σκοπό να καθυστερούν την μέρα που θα σου πετάξει στο πρόσωπο τις συνέπειες των αποφάσεών σου. Καμία σημασία δεν έχει το χρώμα ματιών σου, είτε μπλε είτε πράσινα θα δεις αυτό που σου αξίζει. Ό,τι διέλυσες θα σου παρουσιαστεί χίλια κομμάτια μπροστά σου, έτσι απλά χωρίς προειδοποίηση και δεν αργεί, αύριο το πρωί.

Δεν λαθεύει η ζωή, έχει έναν κύκλο σατανικά δομημένο. Δεν φεύγεις απ’ κει, αδύνατον. Μερικές φορές νομίζουμε πως την ξεγελάσαμε ενώ ήταν απασχολημένη με κάτι άλλο. Το μόνο που καταφέραμε ήταν απλά να το καθυστερήσουμε και το πρόβλημα με την καθυστέρηση είναι πως τον μόνο που δεν εξυπηρετεί, είναι τον ίδιο μας τον εαυτό.

Δειλιάζει ο άνθρωπος στον πόνο αλλά είναι αδύνατον να τον γλυτώσει κι όσο μεγαλύτερος πονέσεις, τόσο δυσκολότερα επουλώνονται οι πληγές.

Πρώτη ανάρτηση στο Tetartopress